Dissabtes

Dissabtes creatius i familiars*. A partir d'aquest novembre i d'ara endavant, tots els dissabtes hi haura un taller diferent. Per tal de participar només us heu de posar en contacte i reservar-vos una cadira. Cada dissabte tocarem un material o un tema diferent, si voleu fins i tot en podreu proposar un!!! Consulteu l'agenda per tal de veure quin farem el proper. El més nostrat és el de fang ja que aquest material tant bàsic permet la participació dels mes petits (molt)

*on diu familiars vol dir que els menor de 5 anys han d'anar acompanyats obligatòriament per pares, mares, àvis o àvies o tutord que participin. Acompanyar no vol dir només mirar, s'ha de ser activa, participar com una més i així el nen o nena compartirà amb més facilitat la seva destresa innata.

Enfanga't

Enfanga't és el monogràfic de ceràmica familiar dels dissabtes a La Pampalluga. El proper serà aquest dissabte dia 17 de Novembre. Reserveu per whatsapp al 615 916 662.

Orientat sobretot per a que els més petits tinguin un primer contacte apassionant amb l'argila i a parents que valorin l'autenticitat de la ceràmica com a mitjà d'expressió artística d'infinites possiblitats creatives i educatives!

Llegiu més en aquest article sobre el fang.

Veieu també el calendari per saber quins dissabtes hi ha taller familiar

Altres propostes creatives

 Tallers de globoflèxia, Jocs de cucanya, art i natura, i Jocs d’equilibri. O bé ens pots trucar i t'informarem dels grups d’animació o artistes que poden fer quelcom diferent. La Pampalluga posa l’espai, vosaltres decidiu.

Guardioles personalitzades

 Taller familiar pels qui vulguin participar en la creació de la seva guardiola de terrissa. A partir de la forma de bombeta "típica" de guardiola tornejada el dia abans, es tracta de pintar-la i afegir-hi elements que la facin totalment única i original. Nens i nenes a partir de 4 anys.

 

Fang+4

Enfanga't és el taller familiar de fang. Orientat sobretot perquè els més petits tinguin un primer contacte apassionant amb el fang ... i a parents que valorin l'autenticitat del fang com a mitjà d'expressió artística d'infinites possiblitats educatives!

Però,  aquest taller està pensat per a nens i nenes no tant petits. A partir de quatre anys es poden fer més coses diferents que el nivell d'atenció dels més petits no ens permetria. La idea és aprendre els trucs més bàsics per fer allò que volem amb la forma que volem portant a bon terme una peça fins al final. La peça pot acabar com un exercici d'aprenentatge de tècnica bàsica o si ens agrada podrem deixar-la a la Pampalluga per coure-la (a un mòdic preu de cost que depén de la mida).

2on taller de guardioles

el segon taller de guardioles personalitzades.

 

guardiola 07

 

guardiola 08

Subcategories