Enfanga't

Enfanga't és el monogràfic de ceràmica familiar dels dissabtes a La Pampalluga. Reserveu per whatsapp al 615 916 662.

Orientat sobretot per a que els més petits tinguin un primer contacte apassionant amb l'argila i a parents que valorin l'autenticitat de la ceràmica com a mitjà d'expressió artística d'infinites possiblitats creatives i educatives!

Llegiu més en aquest article sobre el fang.

Veieu també el calendari per saber quins dissabtes hi ha taller familiar

Dissabtes

Dissabtes creatius i familiars*. A partir d'aquest novembre i d'ara endavant, tots els dissabtes hi haura un taller diferent. Per tal de participar només us heu de posar en contacte i reservar-vos una cadira. Cada dissabte tocarem un material o un tema diferent, si voleu fins i tot en podreu proposar un!!! Consulteu l'agenda per tal de veure quin farem el proper. El més nostrat és el de fang ja que aquest material tant bàsic permet la participació dels mes petits (molt)

*on diu familiars vol dir que els menor de 5 anys han d'anar acompanyats obligatòriament per pares, mares, àvis o àvies o tutord que participin. Acompanyar no vol dir només mirar, s'ha de ser activa, participar com una més i així el nen o nena compartirà amb més facilitat la seva destresa innata.

Altres propostes creatives

 Tallers de globoflèxia, Jocs de cucanya, art i natura, i Jocs d’equilibri. O bé ens pots trucar i t'informarem dels grups d’animació o artistes que poden fer quelcom diferent. La Pampalluga posa l’espai, vosaltres decidiu.

2on taller de guardioles

el segon taller de guardioles personalitzades.

 

guardiola 07

 

guardiola 08

Guardioles personalitzades

 Taller familiar pels qui vulguin participar en la creació de la seva guardiola de terrissa. A partir de la forma de bombeta "típica" de guardiola tornejada el dia abans, es tracta de pintar-la i afegir-hi elements que la facin totalment única i original. Nens i nenes a partir de 4 anys.

 

Rajola-Mural

Taller dedicat a la creació d'una rajola de fang amb diferents tècniques. Esgrafiat, pintat, baix-relleu i textura. Aquest és un taller experimental per nens i nenes i adults a partir de 3 anys.

S'ofereixen tallers personalitzats per a families que es vulguin crear un mural-ceràmic per la cuina o com a element decoratiu i arquitectònic. Amb aquest mural podreu deixar l'emprempta artística de tota la família amb la perdurabilitat pròpia de la ceràmica!

Rajoles fetes per nens i nenes de 2, 4 i 5 anys.

 

Subcategories